Palveluksessanne Outi K.

Mitcropped-outiblogi.jpgä ovat some-yhteiskunnassa tarvittavat viestintätaidot? Kuinka innostaa diginatiivinuoria lukemaan ja kirjoittamaan? Millaista on 2000-luvun motivoiva luku- ja kirjoitustaidon pedagogiikka tutkimusten mukaan? 

Jos nämä tai jokin muu uusiin luku- ja kirjoitustaitoihin liittyvä kysymys askaruttaa mieltäsi, olet eksynyt täysin oikeaan paikkaan. Tämän blogini tarkoituksena on ennen kaikkea levittää uusien luku- ja kirjoitustaitojen ilosanomaa sekä kertoa siihen liittyvästä tutkimuksesta.

Olen onnekkaassa asemassa, sillä pääsen osallistumaan näiden taitojen kiehtovaan maailmaan sekä teoriassa että käytännössä. Touhuilen päivittäin sekä kirjoittamisen tutkijan roolissa Jyväskylän yliopiston musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksella  että äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana Rajamäen lukiossa.  Usein saan kutsuja myös kouluttamaan ja luennoimaan erilaisille julkisyhteisöille ja yrityksille niin monilukutaidosta, viestinnän tulevaisuudesta kuin lempilapsestani luovuudestakin.

Vapaalla lataan akkujani monipuolisella liikunnalla ja naurua hersyvillä hetkillä ystävieni ja perheeni seurassa. Lukemisen ja kirjoittamisen intohimo ei kuitenkaan pysy vain työkarsinassa: olen kaikkiruokainen kirja-ahmatti ja tarinoita tapaileva pöytälaatikkorustailija.  Perheeni, johon kuuluvat mieheni, teini-ikäiset tyttäreni ja  kultainennoutaja Onni, löytävätkin minut usein lempinojatuolistani ideoimasta uusia tapoja valloittaa lukemisen ja kirjoittamisen uusia ja jännittäviä polkuja.

Lähdethän Sinäkin mukaani tälle huikealle matkalle; lukijana, keskustelijana tai uusien ulottuvuuksien avaajana!

Rakkain terveisin,

Outi K. 

P.S.  Tästä linkistä pääset tutustumaan väitöskirjaani Uuden kirjoittamisen opetus -osallistavaa luovuutta verkossa

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s